INTEGRITETSPOLICY
 

Vi på MTSAB sätter stor vikt vid din personliga integritet och har därför tagit fram en integritetspolicy för att förklara vilken data vi samlar in, vad vi använder den till och hur du kan utöva dina rättigheter.

VÅR INTEGRITETSPOLICY I KORTA DRAG

Enligt lag får vi samla in begränsad information om dig i syfte att förbättra våra tjänster. Vi följer nedanstående riktlinjer för att skydda din integritet i samband med detta.

• Vi ser till att all information lagras säkert.
• Vi raderar all information som vi inte längre har användning för.
• Vi använder inte information till något annat än vad vi anger.
• Vi säljer ingen information till tredje part.
• Vi ser löpande över vår integritetspolicy för att förbättra den och öka din säkerhet.

Nedan kan du läsa mer i detalj hur vi hanterar den data vi samlar in.


1. INFORMATIONSSÄKERHET

MTSAB är noga med säkerheten runt personlig information. Samtliga personuppgifter behandlas på ett sätt som uppfyller de krav som enligt lag ställs på säker behandling av personuppgifter.


2. TILLGÅNG TILL INFORMATION

Du har alltid rätt att begära ut informationen vi har lagrad om dig. Du kan göra detta genom att kontakta oss på kicki@mtsab.com. Vi ser till att du får en kopia på informationen vi har om dig. För att kunna göra detta på ett säkert sätt kan vi be dig att verifiera din identitet. Vi skickar informationen digitalt till dig, såvida du inte begär något annat.


3. KORRIGERING OCH BORTTAGNING AV INFORMATION

Om du anser att informationen vi har lagrat om dig är felaktig får du gärna kontakta oss så att vi kan uppdatera den. Information som vi inte längre har användning för raderas löpande. Om du vid något tillfälle inte vill att MTSAB längre lagrar din information, vänligen kontakta oss så raderar vi den.

 

4. ÄNDRINGAR

Vi har rätt att ändra i vår integritetspolicy och ser löpande över innehållet för att ständigt förbättra den. Vi kommer inte att minska de rättigheter som anges här, men vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna policy utan att aktivt kontakta dig. Besök gärna denna sida regelbundet för att hålla dig uppdaterad.

Du kan när som helst kontakta MTSAB för att begära ut, korrigera eller radera den information vi har lagrad om dig.

Om du har ytterligare frågor om lagring och hantering av information, vänligen kontakta oss:

 

MTSAB (orgnr 556710-0705)
Lindövägen 17, 602 28 Norrköping
0733-11 96 35
kicki@mtsab.com

 

MTSAB.jpg
Säkervatten_Aktoriserad.jpg
  • Wix Facebook page
Gilla oss på Facebook

MTSAB |0733-11 96 31| Info@mtsab.com | Importgatan 48|